Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Red kongen


Beskrivelse


Blodsøstrene Hævn, Hunger og Harm har samlet en stor hær og med sværdet Grum er de klar til at slå kong Rolf ihjel. Lykkes det Katla og hendes venner at nå tilbage, klare de onde fjender og redde kongen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 6. aug. 2018

Blodsøstrene har samlet en stor hær, og de har sværdet Grum. De er parate til at angribe kong Rolf. Kan Katla og hendes venner klare de onde fjender og redde kongen? 8. og sidste del af serien "Jagten på sværdet". For 7-9 år.

Harm, Hævn og Hunger - de tre hekse - har samlet en hær og med sværdet Grum er de på vej for at slå kong Rolf ihjel. Katla og Knøs støder sammen med Hervør, Bjørnen Bjarke og kong Rolfs mænd på hæren. Mens Hervør, Bjarke og Rolfs mænd kæmper, kommer en nisse fra kongens gård og beder Katla og Knøs om hjælp mod nogle trolde. Sammen får de reddet dyrene. I kampens hede nærmer heksene sig kong Rolf med sværdet Grum, men her tager bogen en uventet drejning. Tommy Kinnerup, bl.a. kendt fra SkyggeportenOrdetKatla & Knøs. Bind 8 : Lysets magt og Ordet har lavet tegninger til historien. Bogens tekst er lix 11. Denne titel er en forkortet og bearbejdet udgave af Katla & Knøs. [Bind] 8Harm, Hævn og Hunger - de tre hekse - har samlet en hær og med sværdet Grum er de på vej for at slå kong Rolf ihjel. Katla og Knøs støder sammen med Hervør, Bjørnen Bjarke og kong Rolfs mænd på hæren. Mens Hervør, Bjarke og Rolfs mænd kæmper, kommer en nisse fra kongens gård og beder Katla og Knøs om hjælp mod nogle trolde. Sammen får de reddet dyrene. I kampens hede nærmer heksene sig kong Rolf med sværdet Grum, men her tager bogen en uventet drejning. Tommy Kinnerup, bl.a. kendt fra Skyggeporten og har lavet tegninger til historien. Bogens tekst er lix 11. Denne titel er en forkortet og bearbejdet udgave af Katla & Knøs. [Bind] 8Harm, Hævn og Hunger - de tre hekse - har samlet en hær og med sværdet Grum er de på vej for at slå kong Rolf ihjel. Katla og Knøs støder sammen med Hervør, Bjørnen Bjarke og kong Rolfs mænd på hæren. Mens Hervør, Bjarke og Rolfs mænd kæmper, kommer en nisse fra kongens gård og beder Katla og Knøs om hjælp mod nogle trolde. Sammen får de reddet dyrene. I kampens hede nærmer heksene sig kong Rolf med sværdet Grum, men her tager bogen en uventet drejning. Tommy Kinnerup, bl.a. kendt fra Skyggeporten og Ordet har lavet tegninger til historien. Bogens tekst er lix 11. Denne titel er en forkortet og bearbejdet udgave af Katla & Knøs. [Bind] 8.

Fin afslutning af historien - og flotte tegninger, der passer til teksten.

Andre fantasybøger for samme alder kan være Flugten fra ZakkaTågernes øDen rosa lagune, Tågernes ø eller titlen Den rosa laguneAndre fantasybøger for samme alder kan være Flugten fra Zakka, eller titlen Den rosa laguneAndre fantasybøger for samme alder kan være Flugten fra Zakka, Tågernes ø eller titlen .