Bøger / faglitteratur til børn

Rejsen til rummet : alt, hvad du gerne vil vide om big bang, universet, galakser, rumrejser, rumvæsner


Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 13. okt. 2017

Tag med ud i rummet og få svar på alt hvad du gerne vil vide om big bang, universet, galakserne, rumrejser og måske det mest spændende: rumvæsner. Man kan også bare læne sig tilbage og nyde nogle af de mange fine billeder. For børn fra 10 år og voksne der er nysgerrige på hvad der egentlig er derude?.

Bogen indledes med et kapitel der beskriver universet og har underkapitler som Gakkede galakser, De første stjerner og Sorte huller og tidsrejser. Herefter behandler forfatteren det noget nærere solsystem og beskriver de lokale forhold. Bogens tredje og sidste del handler om "kontakt", og her beskrives emner som jagten på liv, exoplaneter og mennesker til Mars.

Teksten og sproget der benyttes er letforståeligt og letlæst selvom emnerne til tider kan være særdeles avancerede, men man taber på intet tidspunkt tråden som læser. Forfatteren har valgt at holde teksten forholdsvis simpel hvilket også afspejles af ordvalget bogen igennem. Alt i alt en glimrende og meget informativ bog.

Andre bøger om samme emne er fx Vil du med i rummet?Ud i rummet af Andreas Mogensen eller Ud i rummetAndre bøger om samme emne er fx Vil du med i rummet? af Andreas Mogensen eller .


litteratursiden.dk

d. 26. jan. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 26. jan. 2018

Tag med på en spændende rejse mod fjerne stjerner, sorte huller og exoplaneter. Den indbydende og fascinerende bog om rummet er fortalt, så alle kan være med. Hvad kan du se på stjernehimlen, hvad er...


Politiken

d. 16. dec. 2017

af

af

Jeanette Varberg

d. 16. dec. 2017


Berlingske tidende

d. 25. okt. 2017

af

af

Katrine Skovgaard Rasmussen

d. 25. okt. 2017


Weekendavisen

d. 19. jan. 2018

af

af

Jens Olaf Pepke Pedersen

d. 19. jan. 2018


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 1 (2018)

af

af

Eiler Jensen (f. 1946)

Årg. 71, nr. 1 (2018)