Bøger / faglitteratur / øvelser

Rejsen : en praktisk vejledning til at heale dit liv og give dig selv frihed


Beskrivelse


Med udgangspunkt i hvordan forfatteren har helbredt sig selv fra kræft, giver hun vejledning i hvordan man kan frigøre sig selv psykisk og fysisk, dels ved øvelser, dels ved eksempler fra hendes terapeutiske arbejde med metoden The Journey.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2013

af

af

Jette Landberg

d. 3. juli 2013

For spirituelt interesserede, der her får konkret vejledning i at heale kroppen ved at erkende gamle traumer og tilgive sig selv og andre.

Forfatteren, der i en årrække havde arbejdet med alternativ terapi, fik konstateret en stor svulst i underlivet. Hun besluttede at udsætte operationen en måned og forsøge at heale sig selv, hvilket lykkedes fuldstændigt. Efterfølgende udviklede hun systemet "The Journey", der beskrives her i bogen. Behandlingen går ud på at søge ned gennem de lag af fortrængninger, vi alle har, og ned til det, der virkelig gør ondt og arbejde med det. 1. udgave udkom i 2001, denne udgave er omskrevet, og der er tilføjet afsnit og opdateringer af processen ud fra nye erfaringer. Bays har arbejdet med cellulær healing og er ophavsmand til "The Journey-programmet", som man kan læse om på www.thejourney.com. Her kan man også blive henvist til terapeuter over hele verden.

Bays er stærkt inspireret af fx Deepak Chopra, men virker mere konkret, umiddelbar og jordnær. Bogen er hendes helt eget system. En anden der også skriver om mirakler og healing er Bernie S. Siegel, hos Bays får vi en meget konkret metode.

Bogen er lettilgængelig og bygger på forfatterens egne dyrekøbte erfaringer, mange vil dog nok have svært ved at udføre processen selv uden at blive guidede. Første udgaven bør udskiftes, da der er en del ændringer og tilføjelser.


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2001

af

af

Claus Bundgaard

d. 20. juni 2001

Bogens amerikanske forfatter får ved et helbredstjek konstateret en kræftsvulst på størrelse med en basketball i underlivet. Da hun har mangeårig erfaring som alternativ psykoterapeut, beslutter hun sig for at prøve helbredelse med alternative metoder. Hendes læge udsætter modstræbende den anbefalede operation en måned, og så går Bays i gang med kostomlægning, massage, udrensning og andre lindrende kropsterapier. Men det er først, da hun bliver sporet ind på et mentalt træningsprogram, som sætter hende i stand til at kontakte, gennemleve og opløse følelsesmæssige blokeringer, at der sker et gennembrud, og efter 6 uger kan hendes læge konstatere, at hendes organer ikke kunne være i bedre stand. I resten af bogen fortæller hun om, hvordan hun videreudvikler sit program, som hun kalder "Den følelsesmæssige rejseproces", og får tilsvarende gode resultater med andre patienter. Bogen afsluttes med en praktisk vejledning i selve hendes arbejdsproces. For læsere, der finder hjælp og trøst hos f.eks. Louise Hay, vil Brandon Bays være et kærkomment alternativ.


Nyt aspekt

Årg. 33, nr. 9 (2001)

af

af

Brita Gottschalck

Årg. 33, nr. 9 (2001)