Bøger / faglitteratur / vejledninger

Reparation og vedligeholdelse af cykler


Beskrivelse


Gennemgang af cyklens forskellige dele og af, hvordan man selv kan reparere og vedligeholde såvel hverdags- som racercykler og mountainbikes. Med forklarende illustrationer og præsentation af det nødvendige værktøj.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2011

af

af

Henrik H Pedersen

d. 28. mar. 2011

Reparations-bog som henvender sig meget bredt fra den almindelige cyklist til ejeren af en racercykel. En populærfremstilling, med mange fotos, som også kan bruges af større børn.

Forfatter til bogen Per Henrik Brask (f. 1966) er træner, instruktør og ikke mindst cykelentusiast. Har tidligere fået udgivet Vi træner, motionerer og cykler, 2009 og Mountain bike - off road og cykler, 2010. Nærværende bog er en forholdsvis let allround brugsbog om cykelreparation og med den nyeste tekniske viden. Forfatteren, som skriver enkelt og forståeligt, har gjort meget ud af formidlingen af emnet. Der gengives således slavisk og med mange farvefotos, hvordan man reparerer cyklen i alle vinkler og detaljer. Bogen omfatter den almindelige klassiske cykel og kan også bruges af folk med racere og mountain bikes. Bogen er inddelt i velordnede og overskuelige afsnit, som gør det nemt af finde rundt.

Beslægtede bøger er Cykler - valg og vedligehold, 2009 af Peter Le Leuw og Politikens bog om cykelreparation og vedligeholdelse, seneste udgave og oplag fra 2005. Nærværende og nye bog om cykelreparation af Per Henrik Brask, vinder ved at indeholde nyeste teknik og en layoutmæssig og pædagogisk overskuelighed.

Glimrende og kærkommen brugsbog, for mange lånere, om cykelreparation. Virker praktisk anvendelig og overskuelig og desuden hurtig at gå til.