Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Retro perler


Beskrivelse


Lav dine egne perlemotiver med Hama Midi perler. Du får her 33 mønstre på bordskånere, blomster og en række retro-motiver. Fra 5 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2022

af

af

Stine Veisegaard

d. 6. maj 2022

Lav dine egne perlemotiver med Hama Midi perler. Du får her 33 mønstre på bordskånere, blomster og en række retro-motiver. Fra 5 år.

Hæfte på 60 sider i A4-format, som viser, hvordan man laver forskellige motiver med Hama Midi perler. Alle motiverne er lavet i retro-stil. Bogen er opdelt i fire dele. Første del er en introduktion til, hvad man skal bruge, hvordan man gør og til farveskalaen. Anden del har en række mønstre med retro-blomster, tredje del en række mønstre med retro-bordskånere og fjerde del forskellige typer retro-motiver fx campingvogn, scooter, kassettebånd og bordtelefon. Forfatteren har udgivet en række andre bøger bl.a. om perler og senest er udkommet Påskepynt af krympeplast.

Det er populært at lave perleplader, og denne bog har mange fine ideer til kreativitet og leg med perler. Motiverne er lette at gå til, og bogens layout er indbydende og gennemført.

Form og layout kan bedst sammenlignes med forfatterens øvrige perlebøger fx Byg en by af perlerPerletidPerler verden rundt. Der findes også andre bøger med mønstre til perleplader, såsom Perletid og Perler verden rundtForm og layout kan bedst sammenlignes med forfatterens øvrige perlebøger fx Byg en by af perler. Der findes også andre bøger med mønstre til perleplader, såsom og Perler verden rundtForm og layout kan bedst sammenlignes med forfatterens øvrige perlebøger fx Byg en by af perler. Der findes også andre bøger med mønstre til perleplader, såsom Perletid og .