Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Retrohækling : 30 fabelagtige farverige opskrifter inspireret af gamle traditioner


Beskrivelse


Hækleprojekter af varierende sværhedsgrad holdt i en farverig hippie-bohemestil. Her er ting til boligen, smykker, pynt og forskellige tasker og punge. Bagest findes en introduktion til redskaber og materialer, samt en hækleskole.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. nov. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 25. nov. 2015

Farverig hæklebog med projekter til både begyndere og øvede.

30 store og små hækleprojekter af varierende sværhedsgrad holdt i en farverig hippie-bohemestil. Her er ting til boligen, smykker, pynt og forskellige tasker og punge. Flere af mønstrene er baseret på variationer over den klassiske oldemorfirkant. Bagest findes en introduktion til redskaber og materialer, samt en hækleskole.

"Retrohækling" er en fin og indbydende hæklebog, hvor de fleste af projekterne er forholdsvist lette at gå til og hvor hækleskolen sikrer at også begyndere kan være med.

Der udgives en del hæklebøger i disse år. Stilmæssigt kan denne sammenlignes med 100 hæklede firkanterModerne finsk hæklingLær at hækle, elsk at hækle, der som titlen antyder har et lidt større udvalg af mønstre, mens Moderne finsk hækling og Lær at hækle, elsk at hækle er lidt mere minimalistiske i stilenDer udgives en del hæklebøger i disse år. Stilmæssigt kan denne sammenlignes med 100 hæklede firkanter, der som titlen antyder har et lidt større udvalg af mønstre, mens og Lær at hækle, elsk at hækle er lidt mere minimalistiske i stilenDer udgives en del hæklebøger i disse år. Stilmæssigt kan denne sammenlignes med 100 hæklede firkanter, der som titlen antyder har et lidt større udvalg af mønstre, mens Moderne finsk hækling og er lidt mere minimalistiske i stilen.Informationer og udgaver