Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Retur til ligaen


Beskrivelse


Noah og Emil er bedste venner og lever og ånder for fodbold. De spiller på hver sit hold, da Noah kun vil spille på et hold, hvor man spiller af lyst og glæde. Men man kan altid vende det dårlige til noget godt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. aug. 2020

Noah og Emil er bedste venner og lever og ånder for fodbold. Kunne de bare få lov til at spille uden trænere og spillere, som råber, skriger og spreder dårlig stemning. Men man kan altid vende det dårlige til noget godt. Ny serie i fem bind for fodboldglade børn mellem 9 og 12 år.

Noah og Emil spiller begge fodbold i FC Kvik og er virkelig talentfulde. Det er bare ikke så sjovt, som det har været. For træneren skælder altid ud, og det gør målmanden også. Så Noah vælger holdet fra til fordel for et andet hold, der spiller for sjov og for spillets skyld. En beslutning som både kan ændre deres venskab og Noahs muligheder for at gå hele vejen og ende som professionel fodboldspiller. Lix er på 14-15, teksten er sat med store typer og suppleres med helsides farvede illustrationer.

Det er en god serie med masser af handling, humor, drømme og fantastisk fodbold. En serie som fodboldglade børn nemt kan leve sig ind i.

Kan man ikke få nok af fodboldbøger, hvilket de færreste fodboldbørn kan, kan man give sig i kast med serierne "FC Mezzi" og "Fodboldtvillingerne", eller man kan prøve serien "Victor", hvor man selv bestemmer handlingen.