Bøger / faglitteratur

Rework : læg arbejdet om


Beskrivelse


Opgør med alle etablerede standarder indenfor virksomhedsledelse og iværksætteri. Med nye indfaldsvinkler gives råd til især unge der ønsker at starte egen virksomhed.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2010

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 25. aug. 2010

Iværksættere specielt indenfor it-branchen, får her muligheden for at lure to af branchens mere succesfulde brushoveder kunsten af, men bogen vil lige så ivrigt blive læst af folk, der vil vide mere om de to kontroversielle stiftere af software virksomheden "37signals".

David Heinemeier Hansson, der oprindeligt er dansk, og Jason Freid er partnere i det succesrige it-firma "37signals", som fremstiller software til specielt mindre virksomheder. De er også kendt for skarpe holdninger til både it og forretningsverdenen, og Hansson er i særdeleshed kendt for en personlig kommunikation, der er så klar, at mange kalder den brutal. Det smitter af på bogen, hvis mål er at gøre op med alle etablerede standarder indenfor virksomhedsledelse og iværksætteri. "Skip planerne, vækst er ikke en naturlov, glem konkurrenterne" er blot nogle af budskaberne. Engagementet er åbenlyst og argumentationen skarp og krydret. Unge med en drøm om at gå solo kan her få en ballast, der giver dem troen på, at de kan, hvis blot de følger deres idéer i stedet for at lade sig stække af den etablerede forretningsverdens formkrav.

Der er ikke andre bøger med samme synsvinkel, så bogen er et frisk pust i en ellers stivnet business genre. Successen vil afhænge af omtale i medierne, men mon ikke Hanssons lokale baggrund og succes ude i verden, sikrer det.

Frisk og udmærket bog der i en karsk tone giver unge med lyst til at starte egen virksomhed uortodokse råd om, hvordan de griber det an.


Jyllands-posten

d. 3. okt. 2010

af

af

Henrik Ørholst

d. 3. okt. 2010


Jyllands-posten

d. 3. okt. 2010

af

af

Henrik Ørholst

d. 3. okt. 2010


Berlingske nyhedsmagasin

2010, nr. 29

af

af

Finn Serup Jensen

2010, nr. 29


Arbejdsmiljø

Årg. 26 nr. 12 (2010)

af

af

Jesper Melgaard, Rasmus Wind, Niels Erik Karkov

Årg. 26 nr. 12 (2010)