Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rex Dexter og de stendøde kæledyr


Beskrivelse


Tænk hvis du brændende ønskede dig en hund og fik en kylling? Tænk hvis kyllingen døde og hjemsøgte dig? Tænk hvis faktisk alle døde dyr opsøgte dig og bad om din hjælp? Lyder det fuldkommen vanvittigt? Velkommen til Rex Dexters liv.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juni 2020

af

af

Pia Gunilla Park

d. 30. juni 2020

Tænk hvis du brændende ønskede dig en hund og fik en kylling? Tænk hvis kyllingen døde og hjemsøgte dig? Tænk hvis faktisk alle døde dyr opsøgte dig og bad om din hjælp? Lyder det fuldkommen vanvittigt? Velkommen til Rex Dexters liv. For 10-14-årige med hang til sort humor og grineflip.

Drengen Rex' største ønske i livet er en chokoladebrun labrador. Men til sin fødselsdag får han en sølle kylling af sine forældre - så han kan øve sig på ansvaret ved at have et kæledyr. Halvanden time senere, mens Rex er uopmærksom og taber på spillemaskinen "Dødens forbandelse", bliver kyllingen kørt ned af en damptromle. Rex opsøges efterfølgende af døde dyr. Da en forbrændt flodhest, en gorilla med en haj i numsen og en fladmast elefant, alle fra den samme zoologiske have, opsøger Rex, må han i bedste detektivstil forsøge at opklare hvorfor de døde - og før mysteriet er løst, får Rex ikke ro for sin brogede flok af stendøde dyr.

En hylende sjov, spøjs og virkelig langt ude historie. Hurtigt læst, lækker forside og teksten er krydret med sjove sort/hvide tegninger. "Rex Dexter og de stendøde kæledyr" er første bind i en planlagt trilogi.

Timmy Taber - ingen er fejlfriKaptajn Underhylers eventyr er et andet bud på en supersjov detektivhistorie. Timmy har en isbjørn som makker. Ellers er der den uundgåelige hitserie om Kaptajn Underhyler med garanti for grineflip, fx Kaptajn Underhylers eventyrTimmy Taber - ingen er fejlfri er et andet bud på en supersjov detektivhistorie. Timmy har en isbjørn som makker. Ellers er der den uundgåelige hitserie om Kaptajn Underhyler med garanti for grineflip, fx .


litteratursiden.dk

d. 2. feb. 2021

af

af

Katrine Colmorn

d. 2. feb. 2021

En opfindsom og sjov historie, der tager udgangspunkt i mange børns ønske om at få et rigtigt kæledyr. 'Rex Dexter og de stendøde kæledyr' kan både læses højt af børn fra ca. 7 år og læses selv fra om...