Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ridder Ruf på eventyr - de røde røvere


Beskrivelse


Fantasy. Ridder Ruf og hans væbner Drøj er altid på jagt efter eventyr. En dag ridder de ind på en kro, desværre bliver Ruf narret af en røver som stjæler hans sværd, og kidnapper kromutterens søn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2018

af

af

Stine Bille

d. 18. sep. 2018

I fantasyserien "Fantasy for dig", er ridder Ruf og hans væbner Drøj altid på jagt efter eventyr. En dag ridder de ind på en kro, desværre bliver Ruf narret af en røver som stjæler hans sværd, og kidnapper kromutterens søn. For 7-9-årige.

"De røde røvere" er anden bog i serien "Ridder Ruf på eventyr", og handler om Ruf og hans væbner, dværgen Drøj. En varm sommerdag kommer de til en kro, hvor de vil holde hvil. Drøj sørger for hestene og ridder Ruf sætter sig ind i krostuen. Her får han noget at drikke, men en af de røde røvere er også i krostuen, og han bedøver ridder Ruf og stjæler hans sværd. Bagefter kidnapper den røde røver kromutterens søn Tim og rider ud i skoven. Kan ridder Ruf og Drøj nå frem i tide til at redde Tim og få Rufs sværd tilbage? Bogen er delt ind i små korte kapitler, og der er illustrationer på alle opslag. Der er gratis opgaver på forlagets hjemmeside. Bogen har lix 9.

Denne anden bog i den nye fantasyserie, er lige så velskrevet som den første. Dog er der ikke helt så meget fantasy i historien, som der er riddere og røvere i den. Der er mange farverige illustrationer, som både underbygger stemningen og letter læseforståelsen.

I serien "Fantasy for dig" kan man fx også læse Grum - den stygge troldRidder Ruf på eventyr - rød og blå magi eller den første i bog om Ridder Ruf Ridder Ruf på eventyr - rød og blå magiI serien "Fantasy for dig" kan man fx også læse Grum - den stygge trold eller den første i bog om Ridder Ruf .