Bøger / faglitteratur til børn

Ridning


Beskrivelse


Spændende begynderbog til 8-10-årige, som er nysgerrige på heste og ridning. Let og selvstændig læsning med mange billeder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2022

af

af

Saga Laybourn

d. 17. juni 2022

Spændende begynderbog til 8-10-årige, som er nysgerrige på heste og ridning. Let og selvstændig læsning med mange billeder.

Bogen er opbygget trinvist, så den starter med en introduktion til hesten, og hvordan man lærer den at kende og færdes i stalden. Dernæst beskrives udstyret til rytteren og hesten, og til sidst kommer man til selve det at ride. Hvert opslag har en side med tekst og en modstående side med billeder. Ukendte og svære ord er markeret med gult i teksten og har en ordforklaring og/eller tegning i margin. Man kan hente gratis opgaver på forlagets hjemmeside. "Ridning" er en del af serien "Faktisk!" og har lix 16.

Bogen beskriver mange begreber inden for ridning og fungerer som en god og nem indgang til emnet. "Ridning" egner sig som en første bog om emnet, da man kommer godt omkring heste og ridning. Farverige fotografier viser motiver relateret til teksten på modsatte side. Man kommer ikke i dybden med emnet i denne bog.

Du kan læse videre om forskellige stilarter i RidesportHesteHesten - hedder Balder. Heste og Hesten - hedder Balder omhandler samme emne og har ca. samme sværhedsgradDu kan læse videre om forskellige stilarter i Ridesport. og n - hedder Balder omhandler samme emne og har ca. samme sværhedsgradDu kan læse videre om forskellige stilarter i Ridesport. Heste og omhandler samme emne og har ca. samme sværhedsgrad.