Bøger / skønlitteratur / roman

Rige menneskers problemer


Beskrivelse


Nicks bedstemor, Su Yi, ligger for døden. Slægten samles som gribbe for at få del i arven. Astrid og Charlie vil gerne giftes, men hun er endnu ikke skilt fra Michael. Kitty kæmper til sidste velpolerede neglestump for at overgå Colette i enhver henseende.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 25. apr. 2019

Romanserien "Crazy rich Asians-trilogien" om de vanvittigt rige asiater slutter med et ondt festfyrværkeri af skilsmisseopgør, arvestrid og andre skønne skandaler. For alle, der elsker underholdning fra milliardærernes verden og har læst trilogiens første bind.

Nick Youngs bedstemor Su Yi ligger for døden, og alle slægtninge er desperate for at få svar på, hvem der skal arve hende. Charlie Wu og Astrid Leong forlover sig, men hun er faktisk ikke skilt fra Michael endnu, og det får konsekvenser. Hos de gammelrige skal man nemlig for alt i verden holde sig ude af mediernes søgelys. Den viden er endnu ikke implementeret hos Kitty, der ellers gør sit bedste for at passe ind, men hendes jalousi og konkurrence-gen overvælder hende gang på gang. Alle intrigerne udspiller sig i de fineste saloner, mens det store brogede persongalleri, iført haute couture, indtager det ene udsøgte måltid efter det andet.

At denne trilogi er så underholdende, skyldes især den milde satire, der flyder ud over intrigerne, skandalerne, maden, roberne og ikke mindst temperamenterne. Personbeskrivelsen er ikke dyb, bøgerne er relativt hurtigt læst, men de er bare en hel del sjovere end andre i den genre. Og man sidder konstant undrende, eksempelvis: findes der virkelig nogen, som får lavet skønhedsoperationer på en aldrende fisk?.

Intrigefyldt som tv-serien DynastyFifty shades. Bind 1 : Fanget (Sæson 1). Ufattelig rigdom, mere end i Fifty shades. [Bind] 1. Humoristisk som uhøjtidelige Sophie KinsellaIntrigefyldt som tv-serien Dynasty (Sæson 1). Ufattelig rigdom, mere end i Fifty shades. [Bind] 1. Humoristisk som uhøjtidelige Sophie Kinsella.


litteratursiden.dk

d. 6. maj 2019

af

af

Monica Severin

d. 6. maj 2019

Sikke en afslutning på en virkelig underholdende trilogi! For sidste gang skal vi følge Rachel og Nick og deres noget overvældende galleri af familie og venner i dette tredje og sidste bind i ’Crazy R...