Bøger / skønlitteratur / roman

Rige svin


Beskrivelse


Thor Belling bliver sendt på tvungen ferie af sin chef, drabschef Richard Brøssner. Belling kæmper med et hemmeligt morfinmisbrug og bliver, på sin ferie, rodet ind i et brutalt mord på en mand fundet i en lade med hælervarer.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 19. feb. 2019

Thor Belling sendes på tvungen sommerferie af sin chef. Belling kæmper med et hemmeligt morfinmisbrug og han får pludselig rigeligt at se til, da en mand findes brutalt myrdet i en lade, omringet af hælervarer. Til læsere af stille og rolige kriminalromaner.

Dette er 13. selvstændige bind i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. Første bind i serien hedder Smukke-Jan. Politiets drabsafdeling bliver involveret i sagen om den dræbte mand i laden, og da Belling keder sig på sin tvungne ferie, tøver han ikke med at kaste sig ud i opklaringen. Sagen viser sig hurtigt at være forbundet med et snedigt tyveriplot og snart sker der et nyt mord. Belling og Hvids opklaring fører dem til et tyveri, som har tråde tilbage til jødernes flugt under anden verdenskrig.

Krimien er velskrevet og båret af dialog og en god personkarakteristik. Det er hverken nervepirrende spænding eller action, som kendetegner krimiserien, som kan anbefales til krimilæsere som ønsker en mere stille og rolig krimi.

Ønsker man at læse en lignende krimi, kan Elsebeths Egholms og Kirsten Holsts krimier anbefales.


litteratursiden.dk

d. 22. mar. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 22. mar. 2019

Spændende prequel om det fantastiske makkerpar Hvid og Belling og deres første møde. Der er ingen fnidder eller støj blandt denne krimiduo, der er en sjælden fornøjelse. Først blev jeg lidt skuffet, ...


Politiken

d. 29. mar. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 29. mar. 2019


Information

d. 29. mar. 2019

af

af

Tue Andersen Nexø

d. 29. mar. 2019