Bøger / faglitteratur / øvelser

Ro : mindfulness for børn og unge


Beskrivelse


Giver et bud på, hvordan børn og unge kan tæmme den stigende grad af stress, som flere og flere plages af. Introducerer den bagvedliggende teori og giver et bud på, hvordan mindfulness kan blive et godt værktøj til at tackle hverdagens udfordringer. Med 75 øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 8. okt. 2019

Mindfulness er at være til stede i nuet. Mindfulness er livsnært og søger at etablere gode vaner og procedurer for børn og unge, så de kan værdsætte forståelse af nuets betydning. Bogen henvender sig til forældre, lærere, pædagoger og andre, der interesserer sig for mindfulness til børn og unge.

"Ro - mindfulness for børn og unge" giver et bud på, hvordan børn og unge kan tæmme den stigende grad af stress, som flere og flere plages af. Bogen introducerer grundigt den bagvedliggende teori og giver et bud på, hvordan mindfulness kan blive et godt værktøj til at tackle hverdagens udfordringer. Bogen rummer også en praktisk del med mange konkrete øvelser.

En helt fantastisk gennemarbejdet bog om mindfulness, der både rummer en grundigt teoretisk del og en rigtig anvendelig praktisk del med øvelser, der kan udføres af alle.

Der findes en anden lignende bog: Mindfulness for børn og unge.