Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Robert Skov - et talent


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2019

af

af

Stine Bille

d. 2. okt. 2019

Hvis du gerne vil vide noget om vore "Hjerne" eller om "Robert Skov - et talent", så er disse bøger lige noget for dig, som er mellem 7 og 9 år.

I begge bøger fortælles der i korte afsnit om hhv. "Hjernen" og om "Robert Skov - et talent". Hjernen er en gåde for os mennesker, i bogen kan man blive lidt klogere på, hvad der sker i hjernen, hvordan den passer på os mennesker, og hvordan vi skal passe på den. I den anden bog kan man læse om Robert Skovs, indtil nu, korte fodboldkarrierer og om de ting talentspejderne kigger efter, når det skal spotte et stort talent, samt om hans forsøg på at holde begge ben på jorden på vej op af karrierestigen. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister samt forslag til hvor man kan finde mere viden om de to emner. Bøgerne hører til fagbogsserien "Fagklub. Blå" som er de næst letteste, og der findes læse-forståelsesopgaver på forlagets hjemmeside.

Det er to spændende og velskrevet fagbøger, som henvender sig til børn, der er nysgerrige på viden. Bøgerne har store bogstavtyper, korte linjer, mange fotos og forklarende "fakta-klatter" hjælper på forståelsen.

Der findes flere gode fagbøger i sammen serie fx Nadia NadimHjernen der også handler om fodbold. I bogen Hjernen kan man også blive mere klog på hjernen, den er dog for lidt ældreDer findes flere gode fagbøger i sammen serie fx Nadia Nadim der også handler om fodbold. I bogen kan man også blive mere klog på hjernen, den er dog for lidt ældre.