Bøger / skønlitteratur til børn / roman

RobinSamse og Kæledyrscentralen


Beskrivelse


Samrita vil gerne have en kat. Efter at have overbevist Robin, tager de afsted for at hente deres nye kæledyr. Men intet går som forventet, og den hyggelige udflugt ændrer sig til et spændende mysterium. For børn mellem 8 og 12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2020

af

af

Thomas Elkjær Smedebøl

d. 12. nov. 2020

Samrita vil gerne have en kat. Efter at have overbevist Robin, tager de afsted for at hente deres nye kæledyr. Men intet går som forventet, og den hyggelige udflugt ændrer sig til et spændende mysterium. God selvlæsning for børn mellem 8 og 12 år.

Samrita ser søde kattevideoer på YouTube og plager Robin om at få sin helt egen søde lille kattekilling. Robin ender med at sige ja, og parret tager afsted på cykeltur til Kæledyrscentralen. Men Kæledyrscentralen er ikke, hvad de forventede, og i kvarteret hænger mange efterlysningsplakater med kæledyr, der er forsvundet. Samrita har lavet alle illustrationerne til bogen.

Historien fortælles i et enkelt og ligefremt sprog. Kapitlerne er korte og overskuelige med gode oplæg til lige at læse videre i det næste. Handlingen udvikler sig i en uventet retning, men man er som læser med hele vejen og konstant nysgerrig på, hvad der sker for de to hovedpersoner. De søde illustrationer understøtter teksten godt.

Der er flere eventyr om Robin og Samrita i "RobinSamse"-serien. Vil du have flere kattemysterier, kan du kigge i KattemysterietDet pusler i posen eller Det pusler i posenDer er flere eventyr om Robin og Samrita i "RobinSamse"-serien. Vil du have flere kattemysterier, kan du kigge i Kattemysteriet eller .