Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Roblox : de bedste battlespil


Beskrivelse


Informationer om 41 af de allermest populære battlespil på onlinespil-platformen Roblox. De enkelte spil præsenteres kort med facts, regler og formål, og der gives gode råd om spillet, fra basale spillertricks til eksperttips.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 21. mar. 2019

Er du helt vild med Roblox - måske endda én af de 60 millioner, der månedligt besøger den populære onlinespil-platform? Så er denne spændende bladre- og opslagsbog lige noget for dig! Fra 8 år og opefter.

I denne guide kan du finde informationer om 43 af de allermest populære adventurespil på Roblox; ét pr. opslag. På den ene side præsenteres spillet kort med facts, regler og formål og på den modsatte side får du gode råd om spillet, fra basale spillertricks til eksperttips; kender du fx tippet med at holde "hop-knappen" inde, hvis du er faldet overbord i "shark attack!"? Eller vidste du at det kan betale sig at anvende emotes, når du er på scenen i "Design it!"? Forrest findes indholdsfortegnelse og bagerst i bogen findes et kapitel om online-sikkerhed; henvendt til børn - og især - voksne.

En grundig og informativ guide til fænomenet Roblox, med fokus på 43 af de mest populære spil. Bogen er flot layoutet og indbydende med sine mange farvestrålende fotos og faktabokse, og de forskellige tips vil være guld værd for fans!.

Du kan læse meget mere om emnet i den inspirerende RobloxRoblox character encyclopedia, der også byder på baggrundsviden om spillenes udvikling og trends, foruden en roblox-quiz! I character encyclopedia kan du finde informationer om 100 forskellige roblox-karakterer; bogen er dog på engelskDu kan læse meget mere om emnet i den inspirerende Roblox, der også byder på baggrundsviden om spillenes udvikling og trends, foruden en roblox-quiz! I kan du finde informationer om 100 forskellige roblox-karakterer; bogen er dog på engelsk.


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 3. mar. 2020

Er du vild med Roblox, og er du mest til kampspillene, hvor man kan overvinde sine modstandere? Så er denne guide til mere end 40 seje spil lige noget for dig. Fra 8 år og opefter.

Dette er den anden guide fra forfatteren om spilverdenen Roblox. Bogen er opbygget som den forrige , som kun omhandlede adventurespil. Hvert spil er præsenteret på et dobbeltopslag, hvor den ene side er en præsentation af spillet, og den anden giver små tips til spillet samt en præsentation og et mini-interview med skaberen af det. Bagerst er en tjekliste over særlige "bedrifter" man kan opnå i de spil, der er beskrevet i bogen - hvis man er særligt god til dem. Bogen slutter med et lille kapitel om onlinesikkerhed henvendt til både børn og voksne.

En flot og informativ bog om en af Roblox' mange spil-typer. Bogen virker appellerende og fuld af god info til fans af spil-platformen.

For RobloxRoblox - spillets fantastiske verden-spillerne er også og - spillets fantastiske verden gode bøger at læseFor Roblox-spillerne er også Roblox og gode bøger at læse.