Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Roblox : kom ind i spillets verden


Beskrivelse


Guide til onlinespil-platformen Roblox, med bl.a. overblik over Roblox' historie, lister over de mest spillede spil i Roblox, introduktion til skabelsesdelen af Roblox og til spiludvikling, quiz og tips til gode spil samt råd om onlineopførsel i chat med andre spillere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 28. aug. 2018

En flot bog om onlinespil-platformen Roblox, med masser af tips til nye oplevelser med spillet. For dem der kender Roblox og gerne vil vide mere om det. Kan selvlæses fra ca. 8-9 år og opefter.

Bogen er en grundig guide til mange dele af onlinespil-platformen Roblox der har omkring 64 millioner spillere hver måned. Her kan man bl. a. finde gode råd om online opførsel i chat med andre spillere, et overblik over Roblox' historie, lister over de mest spillede spil i Roblox og tips til spil du måske ikke kender. Der er en introduktion til skabelsesdelen af Roblox og til spiludvikling, en quiz og tips til gode spil fra Roblox mest kendte spiludviklere. Alle sider er med farvebilleder fra spillene og med masser af faktabokse undervejs.

Det er en meget flot bog, som på fin vis kommer godt omkring det onlinespil-fænomen som Roblox har udviklet sig til.

Roblox er en lidt speciel størrelse, men bogen kan sammenlignes med MinecraftMinecraft og Roblox er en lidt speciel størrelse, men bogen kan sammenlignes med og .