Bøger / faglitteratur

Rock'n'roll ledelse : giv din virksomhed nerve og kant


Beskrivelse


Ånden fra rock'n'roll koges ned til syv enkle regler, der kan bringe nerven, vildskaben og kreativiteten ind i forretningslivet.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2010

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 17. aug. 2010

Inspirations-bog for ledere og andre som søger en anderledes vinkel på det at lede en virksomhed eller organisation. Er inspirerende supplerende materiale til opgaver fra og med handelsskoleniveau.

Forfatteren, der er psykolog, fremtidsforsker og ledelsesrådgiver, pryder forsiden med et ansigtsudtryk som er han forsanger i et rock-band. Ikke noget tilfælde. Ideen i hans interessante bog om ledelse er netop, at man som leder tager afsæt i den form for lederskab, der genereres af rock'n'roll. Kan måske lyde som noget pop og pjat, men det er det bestemt ikke, og heller ikke kedeligt. Jeg går så langt som at kalde det en sand visionær bog om ledelse. I bogen, som bærer undertitlen "giv din virksomhed nerve og kant", præsenterer Thomas Geuken et forfriskende anderledes bud på ledelse. Opsummeret i 7 regler inspireret af rock-miljøet. I sin intro opfordrer han ledere, der tør at lade ledelsesstilen inspirere og præge af rock-miljøet. Prøv at forestil dig en leder inspireret af Tom Waits' grænsesøgende passion eller af engagementet hos Dylan, Lennon eller Springsteen. Bogen er skrevet bl.a. på baggrund af forfatterens samtaler med internationale rockbands.

Ikke før beskrevet ledelsesidé. En anden bog om en anderledes ledelsesstil som her på den fede måde er fx Funky business forever : sådan får vi det bedste ud af kapitalismen fra 2008.

Visionær og interessant anderledes bog jeg tipper som et muligt hit i vrimlen af bøger om ledelse.


Politiken

d. 23. okt. 2010

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 23. okt. 2010


Danske kommuner

Årg. 41, nr. 32 (2010)

af

af

Per B. Christensen

Årg. 41, nr. 32 (2010)


Arbejdsmiljø

Årg. 26 nr. 10 (2010)

af

af

Tina Løvbom Petersen

Årg. 26 nr. 10 (2010)


Musikeren

2010, nr. 10

af

af

Stinne Lender

2010, nr. 10