Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Rød : en strikkerejse til Japan


Beskrivelse


Opskrifter på bluser, trøjer og cardigans med inspiration fra Japan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2016

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 5. aug. 2016

Strikkeopskrifter med inspiration fra Japan for strikkere med en vis erfaring.

Opskrifter på ni bluser, trøjer og cardigans samt et enkelt tørklæde. Modellerne er holdt i nuancer af rødt og henter deres inspiration i japansk kultur og natur. Opskrifterne benytter både beskrivelser og diagrammer og veksler med små japanske indtryk i tekst og billeder. Bagest findes forhandlerliste og henvisninger til videoer, der demonstrerer de anvendte teknikker. Bogen er i stort kvadratisk format og har spiralryg.

De strikkede modeller er fine og lidt anderledes. Der bruges mange udfordrende teknikker, som nok vil ryste absolutte nybegyndere af. Bogen er overskueligt og indbydende sat op.

Samme forfatter har tidligere udgivet HvidGrønJapan og Grøn i sammenlignelig stil, dog uden det japanske islæt. Marianne Isagers Japan indeholder også strik med japansk inspirationSamme forfatter har tidligere udgivet Hvid og i sammenlignelig stil, dog uden det japanske islæt. Marianne Isagers Japan indeholder også strik med japansk inspirationSamme forfatter har tidligere udgivet Hvid og Grøn i sammenlignelig stil, dog uden det japanske islæt. Marianne Isagers indeholder også strik med japansk inspiration.