Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Rødder & knolde : vegetarisk mad fra den sorte muld


Beskrivelse


Vegetariske kogebog hvor alle opskrifter tager udgangspunkt i brugen af rodfrugter i madlavningen. Hver "årstid" har sine opskrifter. Her er burgere, supper, kager, kartoffelbrød i gryde og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 17. sep. 2018

Lækker vegetariske kogebog hvor alle opskrifter tager udgangspunkt i brugen af rodfrugter i madlavningen. Bogen er til dem der elsker de grove danske knolde og vegetarmad generelt.

Bogen er inddelt i kapitlerne: Sensommer, Husmandskost, Festmad og Vinter, hvor hver "årstid" har sine opskrifter. Her er burgere, supper, kager, kartoffelbrød i gryde og meget mere. De to svenske forfattere opfordrer til at man prøver at bytte om på rodfrugterne og de fremhæver ønsket om en enkelthed i madlavningen. De står bag en svensk madblog, der hedder "Våra oköttliga lustar".

Bogen er til hele året, men især efterår og vinter, er de grove grøntsagers højtid. Den indeholder farvefotografier, der både er stemningsskabende og viser madretterne frem. Det ser lækkert ud og man føler sig i den grad fristet til at gå i gang med madlavningen.

Bogen PlentyRødder har også vegetaropskrifter med rodfrugter. Derudover findes en mængde almindelige kogebøger, hvor rodfrugter indgår i opskrifterne fx RødderBogen Plenty har også vegetaropskrifter med rodfrugter. Derudover findes en mængde almindelige kogebøger, hvor rodfrugter indgår i opskrifterne fx .