Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Røde spor


Beskrivelse


Samuel og hans far tager alene på sommerferie. De lejer et gammelt hus i skoven, som engang var ejet af en kunstner og hans datter. Men der foregår noget mystisk i huset, der er et aflåst tårnværelse og røde spor. Er der er spøgelse, hvem er det og kan Samuel hjælpe?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2015

af

af

Merete Trap

d. 23. juli 2015

Hvad ville du sige til at havne i et sommerhus, langt ude i skoven, for så at finde ud af, at der bor et spøgelse i huset? Et velskrevet sommerferiegys, som kan læses året rundt, for børn fra ca. 9 år og opefter.

Det er sommerferie og Samuels to venner skal på ferie, uden ham. Derfor lejer Samuel og hans far et gammelt hus langt ude i skoven. Snart opdager Samuel at der er noget galt. I huset er en underlig stemning, og der er et aflåst tårnværelse. I den nærliggende by møder han gamle Eskil, som siger han skal forsvinde fra huset. Men Samuel og hans far bliver, og Samuel finder ud af at der lurer en gammel hemmelighed i huset. Kan han komme i kontakt med spøgelset og kan han hjælpe hende? Katarina Genar har tidligere udgivet Den mystiske frakke 2014.

En super spændende og uhyggelig sommerferiegyser, hvor det vil løbe dig koldt ned ad ryggen. Hvem kender ikke godt det, at være alene og lidt ensom i sommerferien og savne sine venner? I denne bog møder hovedpersonen en død pige i sin ferie, hun har været ensom i over 100 år. En uhyggelig og vigtig fortælling om bl.a. ensomhed. Bogen har en spændende og lidt uhyggelig forside.

Bogens tema minder om Kristina Ohlssons serie om GlasbørneneSpøgelserne i Hausers Palæ. Spøgelserne i Hausers Palæ af Hanna Lützen, handler også om en afdød pige, men den er mere uhyggeligBogens tema minder om Kristina Ohlssons serie om Glasbørnene. af Hanna Lützen, handler også om en afdød pige, men den er mere uhyggelig.Informationer og udgaver