Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rødhat


Beskrivelse


Det lyder et frygteligt skrig i skoven. Det er midt om natten, og skovhuggeren Otto, løber efter lyden. Han er alene, han har kun sin økse med og lyden kommer inde fra den lille hytte i skoven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 24. jan. 2019

Efter at skovarbejderen Otte havde reddet den lille pige ud af hytten i skoven blev alt forandret. Otto blev en anden person og pigen voksede op og blev lidt underlig. Det var, som om skovens mørke havde taget bolig i dem. Gyser for jer mellem 9 og 12 år.

Ny bog i gyserserien "Den røde serie" med uhyggelige historier af Henrik Einspor. Historien her er en moderne version af eventyret om Rødhætte. I denne nutidige historie hører vi om, hvordan skovarbejderen efter at have reddet den lille pige gifter sig med hendes mor og bliver en ny far for pigen. Sammen driver familien først et bageri og siden et pizzeria, og efterhånden som pigen vokser til, bliver det hendes job at bringe varerne ud. Af og til skal varerne bringes ud til dem, som bor dybt inde i skoven.

Virkelig velskrevet og spændende gyser, hvor uhyggen hele tiden dirrer lige under overfladen. Moderniseringen af det gamle folkeeventyr fungerer fremragende, og sidetemaer som ensomme krigsveteraner, storbyens udvikling og forholdet til naturen løfter fortællingen op over niveauet for almindelige underholdningsgysere. Absolut fascinerende forside skærper fra starten nysgerrigheden.

Læs også andre uhyggelige gysere fra "Den røde serie", for eksempel: De to myr, Meteor og YetiDe to myr. Bind 1MeteorYetiLæs også andre uhyggelige gysere fra "Den røde serie", for eksempel: De to myr, og YetiLæs også andre uhyggelige gysere fra "Den røde serie", for eksempel: De to myr, Meteor og .