Bøger / skønlitteratur / roman

Rødt vand


Beskrivelse


Krimi fra North Carolina, hvor Adam Chase vender tilbage 5 år efter, at han blev frikendt for mord. I lokalbefolkningens øjne er han dog skyldig, og det hjælper ikke, at der sker både overfald og mord efter hans hjemkomst.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Per Månson

2008

Det er ikke kun krimilæsere, der vil få stor fornøjelse af denne bog. Også thrillerlæsere vil hænge på indtil sidste side.

I 2007 kom thrilleren Et spind af løgne, der også foregår i North Carolina. Adam Chase blev 5 år før bogens start frikendt for mord trods et vægtigt vidneudsagn mod ham fra hans stedmor. Et nødråb fra en gammel ven får ham til at vende tilbage fra sit New Yorker-eksil til den lille by, hvor stort set alle mener, han var skyldig. Et brutalt overfald på en ung pige og endnu et drab får ham atter i søgelyset, og Adam må kæmpe hårdt for både at rense sig selv og for at få et bare nogenlunde forhold til familien og eks-kæresten. Det er en uhyre flot page-turner, der helt fortjent er nomineret til årets Edgar Award. Sproget emmer af støv og uhygge og sjældent har man så overbevisende fået serveret et så betændt familiedrama som her.

Bogen hævder sig smukt i strømmen af amerikanske krimier, og den lever mere end op til hans debutroman.

En fremragende amerikansk krimi med meget miljø og betændte familieforhold.


litteratursiden.dk

d. 14. apr. 2008

af

af

Tonny Hornbæk

d. 14. apr. 2008

Spændende og uhyggelige familiehemmeligheder i John Harts nye thriller. Amerikaneren John Hart, der i 2007 fik et lille gennembrud med debutromanen "Et spind af løgne", er igen klar med en forrygende ...


Berlingske tidende

d. 5. juli 2008

af

af

Mette Strømfeldt

d. 5. juli 2008