Bøger / skønlitteratur / roman

Røgslør


Beskrivelse


Krimi. En bombe eksploderer nytårsaften og kræver flere ofre. I jagten på gerningsmanden kommer journalisten Emma Ramm og politimanden Alexander Blix på sporet af en uopklaret sag om en bortført 2-årig pige.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 4. okt. 2019

En bombe eksploderer nytårsaften og kræver flere ofre. I jagten på gerningsmanden kommer journalisten Emma Ramm og politimanden Alexander Blix på sporet af en uopklaret sag om en bortført 2-årig pige. For læsere af hæsblæsende krimier.

Nytårsaften. Journalist Emma Ramm har en dårlig fornemmelse og går ud på gaden. En bombe eksploderer lige foran hende, hvor flere omkommer. Den ene er moren til en datter, der blev bortført 10 år tidligere. Politimanden Alexander Blix er overbevist om, at der er en forbindelse og graver den gamle sagsmappe frem. Samtidig får faren tilsendt et billede af en 12-årig pige, som han hævder er hans datter. Blix har travlt med efterforskningen og Ramm jager den gode historie.

Spænding er der masser af og med bogens korte kapitler, er den hurtigt læst. Plottet er udmærket, men krimien i sig selv skiller sig ikke ud i forhold til så mange andre. Bogen er anden del i serien om Ramm og Blix, hvor den første er Nulpunkt. Bogen her kan læses selvstændigt, men det vil være en fordel at læse dem i rækkefølge.

Kan sammenlignes med forfatteren Håkon Nessers krimier og lægger sig ellers i midterfeltet af skandinaviske krimier.


litteratursiden.dk

d. 25. mar. 2020

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 25. mar. 2020

Når du er færdig med denne krimi, har du lyst til at læse den igen! Dette er anden bog i en fantastisk vellykket krimiserie, skrevet af to af de bedste krimiforfattere, der har dette partnerskab med ...


Jyllands-posten

d. 2. feb. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 2. feb. 2020