Bøger / faglitteratur til børn


Beskrivelse


Introduktion til bordrollespil, hvor deltagerne sidder omkring et bord og skaber historien. Om spillederen og spillernes roller og om hvordan man bruger terninger, finder på en historie og byder ind i rollespilsfortællingen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2015

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 27. aug. 2015

Introduktion til rollespil. Få redskaber til at skabe en fantastisk verden med dine venner. For børn i alderen 10-13 år, der gerne vil i gang med at spille bordrollespil.

Introduktion til rollespil, dvs. "pen and paper" eller bordrollespil, hvor deltagerne sidder omkring et bord og skaber historien. I bogens "eksempel-eventyr" beskrives de forskellige elementer i rollespil. Først og fremmest spillederen og spillernes roller, men også hvordan man laver en spilperson, bruger terninger, finder på en historie, samt hvordan man skaber stemning og byder ind i rollespilsfortællingen. Bogen indeholder bagerst et karakter-ark til at kopiere, samt flere henvisninger til rollespilssystemer og links på internettet.

Hvis du slet ikke kender noget til rollespil, så kan bogen være et værdifuldt møde og en uforglemmelig introduktion. Er du lidt garvet og har spillet rollespil før, så kan du alligevel få noget ud af bogen. Især hvis du har mod på at være spilleder og lave dit eget rollespil. Bogen udmærker sig ved at have et godt sprog, inspirerende illustrationer og et godt mix af gode råd, principper og tips til spillederen, samt lidt rollespilshistorie.

En anden introduktion til rollespil kunne være Politikens bog om rollespilAsteriaUlvevinterFusion. Nogle af de rollespilssystemer, der henvises til i bogen kan du låne på biblioteket: Asteria, Ulvevinter og FusionEn anden introduktion til rollespil kunne være Politikens bog om rollespil. Nogle af de rollespilssystemer, der henvises til i bogen kan du låne på biblioteket: , Ulvevinter og FusionEn anden introduktion til rollespil kunne være Politikens bog om rollespil. Nogle af de rollespilssystemer, der henvises til i bogen kan du låne på biblioteket: Asteria, og FusionEn anden introduktion til rollespil kunne være Politikens bog om rollespil. Nogle af de rollespilssystemer, der henvises til i bogen kan du låne på biblioteket: Asteria, Ulvevinter og .