Bøger / faglitteratur / spiseguides

Rom og omegn for livsnydere


Beskrivelse


Tips til at nyde livet i Rom og dens opland. Med fokus på god mad og vin på de lokale spisesteder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2018

af

af

Kent Skov

d. 23. aug. 2018

Forfatteren besøger kendte og mindre kendte lokaliteter og spisesteder i Rom. Både for kendere og førstegangsbesøgende, der ønsker personlige tips udover top ti seværdighederne.

Ny bog af Anders Grøndahl, den ikoniske formidler af både Rom og andre italienske områder. Han tager i korte beskrivende kapitler den nysgerrige Rom-besøgende ved hånden rundt til både kendte og mere specielle, ukendte steder og til alternative ruter tæt på Roms store seværdigheder: Pantheon, Den Spanske Trappe og Piazza del Popolo. Sideløbende med de "hemmelige" udsigtsposter tipper AG de bedste spisesteder tæt på lokaliteterne, som AG har et indgående kendskab til og giver miniportrætter af. Hvert afsnit er forsynet med fotos og kontaktoplysninger.

Der er ikke så meget nyt under den romerske sol og årstidernes skiften hos AG. Men han er en eminent og ægte begejstret formidler af Roms helt særlige charme og som sådan en behagelig følgesvend for både nye og genbesøgende i byen. Bogen formidler kenderens sans for håndplukkede og skjulte detaljer blandt de turistede steder, så man får lagt lidt til den personlige oplevelse.

AG har udgivet mange andre bøger om Rom, bl.a. Rom for livsnydereRomGlimt af Rom. Også Tesios Rom om romerske steder og retter og ikke mindst Harders charmerende Glimt af Rom er centrale i genrenAG har udgivet mange andre bøger om , bl.a. for livsnydere. Også Tesios om romerske steder og retter og ikke mindst Harders charmerende Glimt af er centrale i genrenAG har udgivet mange andre bøger om Rom, bl.a. Rom for livsnydere. Også Tesios Rom om romerske steder og retter og ikke mindst Harders charmerende er centrale i genren.