Bøger / skønlitteratur til børn / lydret

Romeo til rodeo


Beskrivelse


Om at have en sej far, der bliver udfordret til at prøve en rodeo-tyr. Kan Romeos far sidde længere på tyren end Hugos far? Letlæsningsbog med lix 4 og lettal 10. Til læsere fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2020

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 20. okt. 2020

Om at have en sej far, der bliver udfordret til at prøve en rodeo-tyr. Kan Romeos far sidde længere på tyren end Hugos far? Letlæsningsbog med lix 4 og lettal 10. Til læsere fra 7 år.

Romeo er med mor og far ude at handle. De har glemt at købe kiks, så mor går ind i Bilka igen. Imens ser Romeo og far en rodeo-tyr. Far vil ikke prøve tyren, men så komme Hugo og hans far. Hugos far tør godt prøve tyren. Han bliver hurtig kastet af, men prøver igen og sidder længe. De driller Romeo og far, så far bliver nødt til at prøve rodeo-tyren. Desværre bliver far kastet af tyren og rammer indkøbsvognen med maden. Al maden bliver til mos, og mor må ind i Bilka - igen! I serien "læs lydret 3", hvor der er opgaver på Internettet. Marie Duedahl har også skrevet om Romeo i Romeo er blæst vækRomeo til MGPTimo og pelsjægerne og Romeo til MGP. Illustreret af Angelica Inigo, som vi kender fra bøgerne om Timo fx Timo og pelsjægerneRomeo er med mor og far ude at handle. De har glemt at købe kiks, så mor går ind i Bilka igen. Imens ser Romeo og far en rodeo-tyr. Far vil ikke prøve tyren, men så komme Hugo og hans far. Hugos far tør godt prøve tyren. Han bliver hurtig kastet af, men prøver igen og sidder længe. De driller Romeo og far, så far bliver nødt til at prøve rodeo-tyren. Desværre bliver far kastet af tyren og rammer indkøbsvognen med maden. Al maden bliver til mos, og mor må ind i Bilka - igen! I serien "læs lydret 3", hvor der er opgaver på Internettet. Marie Duedahl har også skrevet om Romeo i Romeo er blæst væk og . Illustreret af Angelica Inigo, som vi kender fra bøgerne om Timo fx Timo og pelsjægerneRomeo er med mor og far ude at handle. De har glemt at købe kiks, så mor går ind i Bilka igen. Imens ser Romeo og far en rodeo-tyr. Far vil ikke prøve tyren, men så komme Hugo og hans far. Hugos far tør godt prøve tyren. Han bliver hurtig kastet af, men prøver igen og sidder længe. De driller Romeo og far, så far bliver nødt til at prøve rodeo-tyren. Desværre bliver far kastet af tyren og rammer indkøbsvognen med maden. Al maden bliver til mos, og mor må ind i Bilka - igen! I serien "læs lydret 3", hvor der er opgaver på Internettet. Marie Duedahl har også skrevet om Romeo i Romeo er blæst væk og Romeo til MGP. Illustreret af Angelica Inigo, som vi kender fra bøgerne om Timo fx .

En sjov bog, hvor man både hepper på Romeos far og krummer tæer, fordi han er pinlig. Helt sikkert noget som alle børn kan genkende. Der er fint sammenspil mellem tekst og billeder. Lydord som "hyl, vræl, smat og splat" sammen med udtryksfulde tegninger fortæller mere end teksten gør.

Der er flere sjove bøger med fædre og sønner fx i serien "Far og Hasan" med Far og Hasan i BilkaPalles far på vippen, samt Palle og Far i Palles far på vippenDer er flere sjove bøger med fædre og sønner fx i serien "Far og Hasan" med Far og Hasan i Bilka, samt Palle og Far i .