Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Ronaldo


Beskrivelse


Ronaldo er en af de bedste i verden til at spille fodbold. "Bolden har altid været min bedste ven", siger han. Derfor er han et stort idol for mange børn og unge. Fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2013

af

af

Mads Overmark

d. 18. mar. 2013

Bogen henvender sig til de læsere i 1.-2. klasse, der har knækket læsekoden, og som skal oparbejde rutine, genkendelse af ordbilleder og træne indholdslæsning. Den kan også bruges som ren underholdning eller bladrebog i 0. klasse.

En ny udgivelse i den omfattende serie af faglitteratur til begynderlæseren. Der er lidt om Ronaldos karriere, de priser han har vundet, de trofæer, han er gået glip af, og endelig hvad der gør ham så unik i fodboldverdenen. Penge, idolstatus og rivaliseringen med Messi berøres også meget kort. Teksten er skrevet i hovedsætninger, sat med store, læsevenlige typer og er ledsaget af helsides farvefotos, der kan bruges til arbejdet før og efter læsningen. Emnet er en sikker sællert, og forsiden skal nok trække læserne til. Mod betaling kan der hentes opgaver på forlagets hjemmeside.

Bogen ligner de øvrige udgivelser i serien, hvad angår layout og tilrettelæggelse. Peter Bankes Alt om Ronaldo er noget sværere, men nogle læsere vil sikkert gerne forsætte med den.

Til de nyudklækkede læsere er Ronaldo god træning og en udmærket introduktion til fodbold og Ronaldo. Emnet sikrer en kort levetid på hylden.