Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rookie


Beskrivelse


Da Tinius hacker sig ind på klassekammeraten Malins Facebook-profil, er det startskudet til en række uoverskuelige hændelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juli 2014

af

af

Rikke Skram-Skuldbøl

d. 10. juli 2014

Romanen er forfatterens første udgivelse for unge. Målgruppen starter ved 14 år. Forsiden henvender sig primært til drenge med en ung mand, som udfører pakour i front og mørke nuancer.

Dette er første bind i en ny thriller-serie med den 15-årige Tinius som hovedperson. Tinius er en aktiv dreng, der spiller amerikansk fodbold og dyrker parkour. Endvidere er han vild med politiarbejde - hvilket får fatale følger. Da Tinius hacker sig ind på klassekammeratens Facebook-profil, er det startskud til en række uoverskuelige hændelser. Bogen er skrevet i et letlæst sprog. Teksten er trykt i en god og overskuelig størrelse, hvilket vil give læsere på alle niveauer mod på at læse med.

Historien indeholder flere forskellige temaer. Jeg kan bl.a. relatere til Mobbet af Sue Mayfield.

En spændende og actionmættet historie, som formår at skildre ungdomsliv således, at de fleste på den ene eller den anden måde vil kunne relatere og identificere sig til brudstykker. Bogen vil være oplagt at læse i folkeskolens ældste klasser med udgangspunkt i moral og etik.