Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Rosas spionkagebog : 22 opskrifter fra Rouladegade


Beskrivelse


Livas narhvalskage, Ferdinands judo-pandekager, Lauras bankokage, Silas' nisselandskabskage og 18 andre sjove opskrifter af forskellig sværhedsgrad præsenteres. Der gives også snedige tips til, hvordan man bedst spionerer og får oplysninger om den person, man vil bage til. Med sange og billeder fra tv-programmet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2015

af

af

Marianne Agger

d. 2. nov. 2015

Vil man overraske en, man holder af, med en flot, kreativ og personlig kage, er der hjælp og inspiration at hente i denne bog med søde Rosa fra Rouladegade. Til bageglade børn fra ca. 5-11 år og deres voksne.

Livas narhvalskage, Ferdinands judo-pandekager, Lauras bankokage, Silas' nisselandskabskage og atten andre sjove opskrifter af forskellig sværhedsgrad finder man i bogen her, der også giver snedige tips til, hvordan man bedst spionerer og får oplysninger om den person, man vil bage til. Derudover er der øvelser som melboksning og chokoladekarate, der får en i en god bageform, og skønhedstips som krymmelneglelak og fodbad i saftevand. Rosa anbefaler også fem af sine specialiteter.

Bagning er populært. Især når man bager kager, man lægger tid og energi i. Denne lækre bog passer lige ind i tidsånden og er også aktuel pga. DRs tv-udsendelser om Rosa fra Rouladegade. Opskrifterne kræver mere at udføre end opskrifter i mange andre bagebøger for børn. Både hvad angår indkøb, tid og tålmodighed. Men det er det, der gør den sjov og anderledes. Bogen er hyggelig, og Rosa tager os i hånden fra første side og guider os igennem bogen. Et par af farvefotografierne er lidt uskarpe, men det fungerer godt, at de er fra tv-udsendelserne.

Rosa har tidligere givet bagetips i Rosas kagebog, der minder meget om denne.