Bøger / skønlitteratur / roman

Rosie Hopkins' søde drømme


Beskrivelse


Rosie forlader sit travle liv i London for at hjælpe sin syge tante i den lille by Lipton. Tantens gammeldags slikbutik og landsbyens hjertevarme indbyggere får hende til at genoverveje sit liv.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 20. apr. 2017

Sød roman om Rosie, der forlader sit travle liv i London for at hjælpe sin syge tante i den lille by Lipton. Tantens gammeldags slikbutik og landsbyens hjertevarme indbyggere får hende til at genoverveje sit liv. Hjertevarm roman for voksne kvinder.

Den unge sygehjælper Rosie bor sammen med sin kæreste Gerard i London. Hun elsker storbyen, hun elsker Gerard og han elsker hende. Tror hun nok. Da Rosie bliver nødt til at rejse til landsbyen Lipton for at hjælpe sin gamle tante Lilian med at sælge sit lille hus og den tilhørende gammeldags slikbutik, forventer hun at kunne klare det med et snuptag. Men tante Lilian er en kvinde med en selvstændig holdning til tingene og en spændende historie, som fortælles sideløbende med Rosies. Den gamle slikbutik drager Rosie, som også bliver medhjælper for byens unge læge. Hvert kapitel indledes med et uddrag af og opskrifter fra tante Lilians bog om gammeldags slik.

Her er stærke kvindeskæbner, hygge og landsbyliv for alle pengene. Fortællingerne om tante Lilians liv i 1940'erne og Rosies nutidige identitetskrise væves fint sammen til en hjertevarm, lyserød og humoristisk fortælling om at følge sit hjerte.

Jenny Colgan har tidligere udgivet Det lille bageri på strandpromenadenNæste stop Rosengädda i samme stil og sammenlignes med bl.a feel good forfatterne Marian Keyes og Liane Moriarty. Det hyggelige landsbymiljø findes også i fx Emma Hambergs Næste stop Rosengädda!Jenny Colgan har tidligere udgivet Det lille bageri på strandpromenaden i samme stil og sammenlignes med bl.a feel good forfatterne Marian Keyes og Liane Moriarty. Det hyggelige landsbymiljø findes også i fx Emma Hambergs !.


litteratursiden.dk

d. 1. dec. 2017

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 1. dec. 2017

Med et smil på læben vil du glide let igennem denne søde bog og ønske, du kunne blive der. Rosies grandtante Lilian har en slikbutik i den lille by Lipton. Lilian har stået der det meste af sit liv, ...