Bøger / faglitteratur / opskrifter

Rostrups jul : juletraditioner i en teaterfamilie


Beskrivelse


Inspiration til juletraditioner, opskrifter på småkager, konfekt og julemad, samt skabeloner til julepynt og meget mere der hører julen til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2012

af

af

Merete Trap

d. 8. nov. 2012

Lækker og indbydende bog om julens traditioner, som kan bruges i alle familier. Kan bruges som inspiration til aktiviteter i julen, men kan også bare fornøjelseslæses. Bogens lækre layout bevirker at den vil være udlånt hele julemåneden.

Her er en julebog, der er en sand fryd for øjet. På ca. 200 sider fortælles der om, hvordan den kendte teaterfamilie Rostrup fejrer jul. Der fortælles om familiens traditioner, om bordpynt, juletræspynt, konfekt og mad, men mest af alt formidles der en stemning af hygge og juleglæde. Bogens mange flotte fotos og den læsevenlige layout spiller godt sammen. Den indbydende forside i guld og røde farver signalerer perfekt julestemning. Selv om man ikke kender familien Rostrup, vil man nyde at lade sig inspirere af denne bog.

Der findes mange gode bøger om julens traditioner. Kan fx sammenlignes med Julebogen, 2009 af Theresa Maria Jessing (gift med "Bonderøven"), som også handler om juletraditioner i en landskendt familie. Kan også sammenlignes med Den store julebog, 2008, som har samme opbygning og flotte layout.

En lækker og indbydende bog om julens traditioner. Kombinationen af smukke billeder, et godt layout og emnet jul, skaber den helt rette stemning, og bogen vil være udlånt hele julemåneden.