Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rowleys uhyggeligt sjove spøgelseshistorier


Beskrivelse


Wimpy Kids ven, Rowley, har skrevet en bog med uhyggeligt sjove spøgelseshistorier, hvor det vrimler med vampyrer, zombier og dæmoner. Fra 11-14 år.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2021

af

af

Marion Tirsgaard

d. 5. nov. 2021

Wimpy Kids ven, Rowley, har skrevet en bog med uhyggeligt sjove spøgelseshistorier, hvor det vrimler med vampyrer, zombier og dæmoner. Fra 11-14 år.

Rowley har skrevet 14 uhyggeligt sjove historier, som er til alle dem, der godt kan lide historier om skeletter, varulve, spøgelser og mumier. Læs fx om drengen, der pludselig får hår alle vegne og finder ud af, at hans forældre er varulve, eller om vennen Greg, der en dag besættes af en dæmon. Med sort-hvide illustrationer i den sædvanlige Rowley- og Wimpy Kid-stil og med for- og efterord af Rowley, der advarer mod bogens indhold og er spændt på, hvad Greg mon synes om hans nye historier. I serien er tidligere udkommet En utrolig venlig venRowley præsenterer et utroligt farligt eventyr : Rowleys dagbog og Rowley præsenterer et utroligt farligt eventyrRowley har skrevet 14 uhyggeligt sjove historier, som er til alle dem, der godt kan lide historier om skeletter, varulve, spøgelser og mumier. Læs fx om drengen, der pludselig får hår alle vegne og finder ud af, at hans forældre er varulve, eller om vennen Greg, der en dag besættes af en dæmon. Med sort-hvide illustrationer i den sædvanlige Rowley- og Wimpy Kid-stil og med for- og efterord af Rowley, der advarer mod bogens indhold og er spændt på, hvad Greg mon synes om hans nye historier. I serien er tidligere udkommet En utrolig venlig ven : Rowleys dagbog og .

Endnu et sjovt bind i serien om Rowley, der på bedste vis prøver at imponere sin ven, Greg, med en samling af historier, der er mere sjove end uhyggelige. Historierne er fantasifulde, sjove og overraskende og alle fans, både nye og gamle, vil elske dette 3. bind i serien.

Læsere af Wimpy Kid-bøgerne vil uden tøven fortsætte med denne serie, der også minder om serier som Timmy Taber og Tom Gates, hvor de seneste bind er Timmy Taber - det er først slut, når jeg siger, det er slutFamilie, venner og pelsede væsner og Familie, venner og pelsede væsner : mit skoleprojektLæsere af Wimpy Kid-bøgerne vil uden tøven fortsætte med denne serie, der også minder om serier som Timmy Taber og Tom Gates, hvor de seneste bind er Timmy Taber - det er først slut, når jeg siger, det er slut og : mit skoleprojekt.


litteratursiden.dk

d. 26. okt. 2021

af

af

Katrine Colmorn

d. 26. okt. 2021

Forfatteren til ’Wimpy Kid’ har begået endnu en genistreg, der vil få de fleste børn til at gyse lidt og grine meget. Der er en grund til, at Jeff Kinneys bøger er blevet så populære – de er virkeligt...