Bøger / faglitteratur til børn

Rubik's hjernegymnastik : 101 udfordrende opgaver inspireret af den kendte terning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 23. sep. 2019

Rubiks terning er verdens mest solgte stykke legetøj, og i denne bog får du 101 udfordrende opgaver baseret på den kendte terning. For dem, der kan lide hjernegymnastik. Kan læses fra ca. 10 år og opefter.

101 logiske opgaver som alle er baseret på aspekter ved den ikoniske Rubiks Kube. Det kommer til udtryk i både form og de klassiske farver på terningen. Man behøver ikke at kunne løse terningen for at kunne løse opgaverne i denne bog, hvis opgaver er samlet i 3 sværhedgrader. Bogen er i stift bind.

Det er en række farverige, hjernestimulerende opgaver som både vil tale til dem, der kan løse Rubiks terning, og dem, der bare er nysgerrige og godt kan lide at løse logiske opgaver. Det er en meget flot bog, hvor terningens ikoniske farver (rød, grøn, gul, hvid, blå, orange) er gennemgående for alle opgaver.

Bogen vil egne sig til de der kan lide bøger som Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrudNarrestreger - og andre drilske opgaver for børnUbongoEnigma og Narrestreger - og andre drilske opgaver for børn eller spil som Ubongo og EnigmaBogen vil egne sig til de der kan lide bøger som Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud og eller spil som Ubongo og EnigmaBogen vil egne sig til de der kan lide bøger som Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud og Narrestreger - og andre drilske opgaver for børn eller spil som og EnigmaBogen vil egne sig til de der kan lide bøger som Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud og Narrestreger - og andre drilske opgaver for børn eller spil som Ubongo og .Informationer og udgaver