Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rubinrød : kærlighed går gennem alle tider


Beskrivelse


16-årige Gwendolyn forsøger at passe sin skole, men er til alles overraskelse familiens tidsrejsende. Sammen med den lækre og arrogante Gideon, springer hun i tiden mens de prøver at finde ud af, hvem de kan stole på.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 29. sep. 2015

16-årige Gwendolyn har til alles overraskelse arvet familiens særlige gen for tidsrejser. Pageturner for alle elskere af fantasyromaner og første bind i en international bestseller-trilogi.

Gwendolyn vokser op i en mærkelig, stenrig familie og hendes kusine er udset som den kommende tidsrejsende. Gwendolyn forsøger egentlig bare at passe sin skole, men pludselig bliver hun svimmel og suges tilbage i tiden til London i starten af forrige århundrede. En hemmelig loge tager hende under sine vinger og hun bliver partner med den lækre og arrogante Gideon. Sammen rejser de i tiden, men kommer i tvivl om logen nu også har reelle hensigter. Den tyske forfatter er ikke tidligere udkommet på dansk, men serien er udgivet på mere end 30 sprog og de 2 første bind er blevet filmatiseret i Tyskland.

Romanen er en rigtig pageturner og hovedpersonen Gwendolyn har en levende personlighed. Der er mange åbne spørgsmål i første bind, som man vil glæde sig til at få besvaret i de kommende 2 bind.

Fans af fx Cassandra Clares serie "Djævelske mekanismer" og Gail Carrigers "Soulless"-serie vil med glæde hoppe ombord på disse bøger også.


litteratursiden.dk

d. 13. okt. 2015

af

af

Arne Larsen

d. 13. okt. 2015

Romantisk fantasydrama om tidsrejsende! ’Rubinrød’ er første lovende del af en international succestrilogi og føjer sig smukt til den strøm af Young Adult romaner, der udkommer for tiden. Denne nye fa...