Bøger / faglitteratur

Rubrics i skolen : redskaber til målorienteret undervisning i praksis


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. jan. 2018

En kort indføring i brugen af rubrics i skolen, som redskab til målorienteret undervisning for lærere og pædagoger.

Bogen introducerer brugen af rubrics som redskab til målsætning, evaluering samt stilladsering af undervisningen. Over 70 sider fortælles, hvad rubrics er, hvorfor man skal anvende dem, samt især hvordan man kan anvende rubrics i praksis. Fokus er gennem hele bogen på praksis med mange eksempler fra forskellige fag.

Det er en meget praksisorienteret udgivelse, som er hurtigt læst i en presset hverdag, inspirerende og nem at overføre til egen undervisningspraksis. Bogen anbefales til grundskolens undervisere samt kommende undervisere.

Vil man fordybe sig yderligere i anvendelse af rubrics og andre taksonomiske modeller, kan man læse videre i titler som RubricsLæringsmål og taksonomiske redskaberSOLO-taksonomien i praksis, Læringsmål og taksonomiske redskaber samt SOLO-taksonomien i praksisVil man fordybe sig yderligere i anvendelse af rubrics og andre taksonomiske modeller, kan man læse videre i titler som Rubrics, samt SOLO-taksonomien i praksisVil man fordybe sig yderligere i anvendelse af rubrics og andre taksonomiske modeller, kan man læse videre i titler som Rubrics, Læringsmål og taksonomiske redskaber samt .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 20. mar. 2018

af

af

Gunnar Green

d. 20. mar. 2018