Bøger / faglitteratur / billedværker

Rum for rum : en indretningsbog


Beskrivelse


Inspiration til boligindretning, hvor der er reportager fra 12 meget forskellige hjem. Efter hver reportage følger temakapitler om emner som fx tapeter, gulve eller opbevaring, og hvor der gives praktiske anvisninger til gør-det-selv-projekter.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2011

af

af

Lone Krøgh

d. 17. maj 2011

Meget inspirerende bog om boligindretning, som der vil være mange lånere til på alle bibliotekstyper. De mange flotte fotografier vil inspirere dem, der bruger bogen som bladrebog, og de forskellige tips og gør-det-selv-ideer er lige til at give sig i kast med for de praktisk anlagte.

En indretningsarkitekt og en interiør- og livsstilsfotograf står bag denne dejlige bog, som man ikke er færdig med efter første gennemlæsning eller -bladring. Med det meget store antal fotografier af såvel hele rum som af detaljer, er det en bog, som man dvæler ved og gang på gang bladrer tilbage i for lige at tjekke det ene eller det andet en ekstra gang. Der er reportager fra 12 meget forskellige og stemningsfyldte hjem, hvor beboerne med deres valg af farver, tekstiler, belysning og indretningsstil har sat deres helt personlige aftryk. Efter hver reportage følger temakapitler om emner som fx tapeter, gulve eller opbevaring, og hvor der gives praktiske anvisninger til gør-det-selv-projekter.

Der kommer ikke mange bøger om boligindretning for tiden, så Rum for rum skal være velkommen i almindelighed og i særdeleshed, fordi den ikke er så ekstravagant eller outreret, at mennesker med en almindelig økonomi, et almindeligt antal kvadratmeter og en såkaldt almindelig smag ikke kan være med.

Dejlig dansk bog om boligindretning, som kan inspirere mange læsere, hvad enten man målrettet går efter detaljer i et bestemt rum, eller bare søger inspiration til fornyelse i større eller mindre målestok.


Politiken

d. 4. juni 2011

af

af

Lars Hedebo Olsen

d. 4. juni 2011