Bøger / faglitteratur til børn

Rumrejser


Beskrivelse


Andreas Mogensen er Danmarks første astronaut. Han blev i 2015 sendt ud til en rumstation, som kredser omkring Jorden. I denne bog kan du læse om rumrejser før og nu og i fremtiden. Der har allerede været mennesker på Månen. Mon Mars bliver vores næste rejsemål?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Hans-Christian Uth

d. 11. feb. 2016

En spændende lille fagbog med de vigtigste oplysninger om rummet og rejser i det. For nysgerrige børn på 9-11 år.

I bogen kan man læse om mange emner, som har med rummet at gøre: raketter, rumstationer, satellitter, rumsonder og meget andet. Der er selvfølgelig også noget om Andreas Mogensen, og man kan få noget at vide om Hubble-teleskopet og om menneskenes drøm om at rejse længere væk end til Månen. Teksten i bogen står i små afsnit, og på alle sider er der fotos og tegninger. Bogen har stikord, så man let kan finde det, man leder efter.

En god fagbog, som giver rigtig mange oplysninger og forklaringer, og som samtidig er spændende at læse.

Der findes en del lette fagbøger om emnet, fx RumfartRumfartRumfartRumfart fra 2011. Den er lidt længere og sværere. fra 2006 er kortere og lettere. Der findes også fra 2000 i serien "De små fagbøger", men den er ved at være for gammel Der findes en del lette fagbøger om emnet, fx fra 2011. Den er lidt længere og sværere. fra 2006 er kortere og lettere. Der findes også fra 2000 i serien "De små fagbøger", men den er ved at være for gammel Der findes en del lette fagbøger om emnet, fx fra 2011. Den er lidt længere og sværere. fra 2006 er kortere og lettere. Der findes også fra 2000 i serien "De små fagbøger", men den er ved at være for gammel Der findes en del lette fagbøger om emnet, fx fra 2011. Den er lidt længere og sværere. fra 2006 er kortere og lettere. Der findes også fra 2000 i serien "De små fagbøger", men den er ved at være for gammel .