Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rush B - hacket


Beskrivelse


Gordon elsker at spille computer. Især Counter Strike. Tænk, hvis man bliver hacket, ligesom vennen Sami blev det.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2019

af

af

Karsten Boll

d. 19. dec. 2019

Tre bøger om "Rush B", Mobbet, Snydt og Hacket. Gordon elsker at spille computer, især Counter Strike. I "Mobbet" er der andre på nettet, som er tarvelige og mobber. I "Snydt" opdager Gordon, at der er nogen på holdet, der snyder. I "Hacket" bliver Gordon hacket ligesom vennen Sami blev, fordi han var godtroende. For 8-10 år.

De tre bøger kommer som en fortløbende handling, hvor vi i "Mobbet" hører om gruppen Rush B, som gerne vil spille Counter Strike på nettet, men ikke er så gode til det, især Gordon kikser i en afgørende situation, og det bliver han mobbet med. "Snydt" handler om en god ven, som afslører, at han bruger hjælp, når han spiller. Gordon vil ikke have ham med på holdet, men bliver nødt til det, da der er afbud. I "Hacket" udleverer Gordon godtroende sit password mod at låne en andens netspillers adgang til et online spil. Denne afleverer bare et falskt password, hvorimod Gordon er reel. Og Gordons konto bliver hacket. Alle tre bøger har lix 12. Andreas Erstling, der også kendes fra Driblekongen, har illustreret.

Tre gode bøger om gaming-universet med de ting, man kan blive udsat for.

Halo - call-outs og karriereTeam Gamer - turnering i klubbenE-sport og Team Gamer - turnering i klubben samt E-sport er andre titler om gamingHalo - call-outs og karriere og samt E-sport er andre titler om gamingHalo - call-outs og karriere og Team Gamer - turnering i klubben samt er andre titler om gaming.