Bøger / skønlitteratur / roman

S.E.C.R.E.T. : det hemmelige selskab. Bind 1


Beskrivelse


Cassie på 35 er enke og arbejder på en café i New Orleans. En lommebog med erotiske optegnelser vækker hendes nysgerrighed, og da det hemmelige selskab S.E.C.R.E.T. tilbyder hende hjælp til at udvikle sig seksuelt, slår hun til.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2013

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 27. mar. 2013

Underholdende erotisk udviklingsroman, der henvender sig til læsere af hyggelige amerikanske kærlighedshistorier og Fifty shades-serien.

Under pseudonym har den canadiske, ret velrenommerede romanforfatter Lisa Gabriele skrevet historien om en kvindes erotiske udvikling. Cassie, en 35-årig tjener på en café i New Orleans, er hæmmet efter et ulykkeligt ægteskab. Fundet af en lommebog med erotiske optegnelser vækker hendes nysgerrighed, og hun bliver inviteret til et frigørende udviklingsprogram af det hemmelige selskab S.E.C.R.E.T. Programmets 9 trin skaffer Cassie en række saftige oplevelser med lækre mænd, der kun har til opgave at fornøje hende. Man forudsiger straks, at hun til slut vil finde sammen med sin attraktive chef Will, men der venter læseren en overraskelse. Letlæst underholdning med hyggelig amerikansk caféstemning, søstersolidaritet og intense sexscener, beskrevet i pæne vendinger.

Mere uhøjtidelig og knapt så udpenslede sexscener end i Fifty shades-bøgerne, og slet ingen s/m. Cassies længsel efter nærhed og sexuel selvtillid er mere beslægtet med romaner af Amy Sohn, Sarah Dunn, Candace Bushnell, Terry MacMillan og lign.

Uhøjtidelig erotisk underholdningsroman om en kvindes sexuelle opvågnen, godt hjulpet af et hemmeligt selskab, der har til formål at hjælpe kvinder med at frigøre lyst og finde selvtillid. Historien udspiller sig omkring en hyggelig café i New Orleans med mere glamourøst iscenesatte sexoplevelser og slutter forudsigeligt - tror man.


Politiken

d. 18. maj 2013

af

af

Anette Dina Sørensen

d. 18. maj 2013


Jyllands-posten

d. 23. juli 2013

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 23. juli 2013


Berlingske tidende

d. 5. juli 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 5. juli 2013