Bøger / faglitteratur

Sådan bli'r du (måske) 100 : bevar livslysten, vær positiv, og undgå at træde på livets mange landminer


Beskrivelse


Vejledning til hvordan man kan leve et langt og aktivt liv med hukommelsen i behold ved hjælp af sund kost, kosttilskud, motion og et positivt sind.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2014

af

af

Grethe Lorentzen

d. 18. sep. 2014

Guide til et sundt liv, som der kan plukkes i efter behov. Bogen har appel til dem, der leder efter råd til afhjælpning af en bestemt lidelse, og dem, der ønsker almene råd om det man selv kan gøre for at fremme sin sundhed.

Den kendte radiodoktor Carsten Vagn-Hansen er uddannet læge, og inddrager også naturmedicin i sine råd, og han har et holistisk syn på sundhed og sygdom, som han fremlægger her, som i sine tidligere bøger. Han gennemgår hyppige sygdomme og psykiske lidelser, deres årsager og giver råd om god kost og kosttilskud til afhjælpning, samt forklarer kort om fx hormoner, hjernen, tænder, synet, motion, kost, sex etc. CV-H fremfører, at medicin er den 4. hyppigste dødsårsag, og at antallet af folk over 100 år per 100.000 indbyggere er højere i mange fattige lande end i rige lande. Det gælder altså om at holde sig fra lægens venteværelse og at leve sundt, aktivt og varieret, hvis man håber at blive 100 år. Her er mange gode naturlige råd, som man (nok) ikke får af sin læge eller tandlæge, fx om skadelige stoffer, god kost samt vitaminer, mineraler, fedtsyrer og deres egenskaber.

CV-H har tidligere udgivet Hvad fejler du i grunden?, 2011 og Sider af sundhed, 2001. Naturligt rask, 2013, er for dem, der går radikalt til værks i sundhedsfremme.

For dem der ønsker et sundt, langt og aktivt liv med hukommelsen i behold er her gode råd at hente om livsstil, sygdom, sundhedsfremme og naturlig medicin, som ikke har den lægeordinerede medicins bivirkninger.Informationer og udgaver