Bøger / faglitteratur til børn

Sådan bruger du Snapchat


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 24. feb. 2020

Letlæst fagbog om Snapchat for børn mellem 8 og 11 år. Bogen kan læses af interesse, eller den kan anvendes i forbindelse med faglige læsekurser og emneopgaver i grundskolen.

Bogen er en del af forlagsserien "Maxi" og har et lix på 19. Frida Bejder Klausen tager sin læser med ind i Snapchats univers og forklarer, hvad det går ud på, samt hvordan man skal begå sig på de sociale medier. Vi præsenteres først for selve idéen bag snap samt skaberne af programmet. Dernæst fokuseres der på, hvorledes man bør opføre sig på de sociale medier, mobning, målrettede reklamer, influencers samt det faktum, at andres udseende og liv ikke altid er så perfekt, som det ser ud på nettet.

Det er en virkelig god fagbog, som klæder børn godt på til at kunne begå sig på Snapchat og andre sociale medier. Bogen har nogle gode menneskelige værdier og er en god guide for både børn og deres forældre til, hvordan man kan bruge Snapchat til noget positivt og hyggeligt.

Vil du læse mere, har bogens forfatter også skrevet bogen Sociale medierYouTubere i samme serie. Du vil garanteret også gerne læse bogen YouTubereVil du læse mere, har bogens forfatter også skrevet bogen Sociale medier i samme serie. Du vil garanteret også gerne læse bogen .


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 4 (2020)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 73, nr. 4 (2020)