Bøger / faglitteratur

Sådan vinder du på Oddset


Beskrivelse


Om sportsbetting. Instruktion i hvordan man spiller hos Oddset eller andre bookmakere, på fodbold, amerikansk fodbold, basketball, cykling, håndbold, ishockey, tennis og esport.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2016

af

af

Henrik H Pedersen

d. 24. maj 2016

Vejledning i spil på sports-oddset fra en professionel. Det handler om investering, indsigt og betvalue, når man køber oddset. For Oddset-spillere og bl.a. læsere af Tipsbladet. Fodbold.

Mere end 100.000 danskere spiller dagligt på Oddset, men kun en halv procent har overskud. Hvordan går man i plus, er bogens afgørende tema, hvor forfatter og professionel spiller, Steffen Dam, giver grundlæggende råd. Det handler om at kende sig selv som hygge- eller seriøs spiller, få styr på pengene også kaldet money management, samt research og singlespil. Desuden er det afgørende at lære chancevurdering, Oddsets værdi og at fastsætte en såkaldt betvalue. Herunder findes afsnit om begreber indenfor typer af spil fx Asian handicap. Vigtige faktorer som fx form og skader nævnes foruden strategier i forhold til at finde et godt spil, brug af eksperter fra bl.a. betxpert.com. Forfatter Steffen Dam er journalist og mangeårig spil-ekspert på dagbladet BT.

Velskrevet og glimrende formidling af emnet. Kommer godt rundt om alle facetter i det populære Oddset og især god for begyndere og let-øvede.

Af relevans for samme målgruppe findes Vind på sport, men Steffens Dams er mere up-to-date på alle fronter.