Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Sabines pomponer


Beskrivelse


Lær at lave pomponer. Opskrifter på søde og sjove pomponer i flere forskellige sværhedsgrader, så både store og små kan være med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 27. maj 2015

En bog fyldt med opskrifter på søde og sjove pomponer i flere forskellige sværhedsgrader, så både store og små kan være med.

I bogen er der samlet en masse opskrifter på pomponer. I starten bliver man introduceret til de basale teknikker i at lave en pompon og hvilke materialer man skal bruge. Herefter følger opskrifter på alt fra kirsebær, appelsin, jordbær og gulerod til kanin, skildpadde, snemand og påskekylling. Til hver af opskrifterne er et farvefoto, som viser det færdige resultat, ligesom der også er en trinvis guide. Sabine Lemire er blandt andet kendt fra Den store pigebogOpfør dig ordentligt - og vær en god ven og Opfør dig ordentligt - og vær en god venI bogen er der samlet en masse opskrifter på pomponer. I starten bliver man introduceret til de basale teknikker i at lave en pompon og hvilke materialer man skal bruge. Herefter følger opskrifter på alt fra kirsebær, appelsin, jordbær og gulerod til kanin, skildpadde, snemand og påskekylling. Til hver af opskrifterne er et farvefoto, som viser det færdige resultat, ligesom der også er en trinvis guide. Sabine Lemire er blandt andet kendt fra Den store pigebog og .

En flot bog med en masse gode opskrifter. Flotte farvefotos illustrerer opskrifterne hele vejen igennem og det er fint, at der er opskrifter på flere forskellige niveauer, så børn i alle aldre kan være med. De mindste kan være med, med hjælp fra en voksen og de største kan selv have små projekter, med at lave egne sovedyr ud af pomponer.

Mig bekendt findes der ikke lignende på dansk. På engelsk er der Adventures in pompom landPompom pals og Pompom pals som begge også giver opskrifter på små søde dyr og lignende lavet af pomponerMig bekendt findes der ikke lignende på dansk. På engelsk er der Adventures in pompom land og som begge også giver opskrifter på små søde dyr og lignende lavet af pomponer.