Bøger / faglitteratur / vejledninger

Sænk dit kolesterol : en let og ukompliceret guide til at sænke og styre dit kolesterol - på kun 12 uger


Beskrivelse


Oplysninger og råd om kolesterol samt en plan for, hvordan man på 12 uger kan nedbringe et forhøjet kolesterolniveau.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 3. mar. 2011

Følgende bøger er skrevet af samme forfatter. Den ene henvender sig til dem, der har behov for at få information eller et råd om kolesterol. Den anden henvender sig til dem, der vil have gode råd til et ukompliceret og stressfrit liv.

Sarah Brewer er læge, og har skrevet mere end 40 selvhjælpsbøger. Dette er 2 små bøger om hhv. kolesterol og stress. Sænk dit kolesterol beskriver hvad kolesterol er, risikofaktorer, forskellige blodprøver, medicinsk behandling og ulemper ved denne, og gode råd til sænkning af kolesterol gennem kosten. Sidste del af bogen er et 12 ugers program til at sænke kolesterol, som også indeholder et skema, hvor man kan skrive sine mål og værdier ind. Bogen er letlæselig og sat op i fine blå nuancer og med flere billeder. Bagest i bogen findes uddybende ordforklaringer og links. Bekæmp din stress er også en lille letlæselig bog, som gennemgår hvad stress er, symptomer på stress, grunde til stress, lidt om personlighedstyper, den skadelige stress, håndtering af stress, det sunde liv m.m. Sidste del af bogen er et 12 ugers program til at sænke stressniveauet og forøge livskvaliteten. Bagest i bogen er et stressdagbogsskema og helbredsskema. Bogen er også sat op i blå nuancer, og med humoristiske illustrationer.

Der er mange bøger om stress og kolesterol, og ovenstående titler bringer ikke noget nyt med sig.

2 små bøger om kolesterol og bekæmpelse af stress. Muligvis vil nogle lånere have glæde af en lille bog med kort og præcis information.