Bøger / faglitteratur

Sæt dig selv fri : 13 genveje til at finde dine skyggesider og leve et mere ærligt og autentisk liv


Beskrivelse


Selvhjælpsbog om at generobre sider af sig selv, og arbejde med egne skyggesider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2014

af

af

Mette Fersum

d. 27. nov. 2014

Hvis man ønsker at generobre sider af sig selv, og arbejde med egne skyggesider kan denne selvhjælpsbog læses. Forfatteren er ret kendt for sin tidligere bog Find din passion på 4 uger.

Bogen handler om at komme overens med sin egne skygger. Målet er at byde skyggen velkommen og turde kigge på det, der er frastødende og forkasteligt, og gennem arbejdet med skyggesiderne sætte sig selv fri. Melsteds baggrund er hendes uddannelse hos Debbie Ford og hendes "shadow work". Hun har inddelt bogen i 4 overordnede dele. 1. del handler om skyggen, og hvad det er, hvor hun bl.a. refererer til Jung og hans skyggearbejde. 2.del handler om projektionerne, 3. del om hvordan man kan arbejde med sine skygger. I denne del kan man arbejde med 13 forskellige genveje, som fx handler om at se på egne "blind spots", skam, hemmeligheder osv. 4. del handler om at håndtere sin egen skygge bedst muligt.

Skrevet, så den er letlæst. De mange øvelser til skyggearbejdet kan give stof til selvrefleksion. Der er ikke noget nyt i bogen ift. til andre titler om samme emne. Der er mange sider til selv at skrive egne notater ind.

Bogen er i stil med mange af Katie Byrons bøger bl.a. Om at forandre sin tankegang og forvandle verdenSkyggeeffektenMod og Skyggeeffekten og Mod m.flBogen er i stil med mange af Katie Byrons bøger bl.a. Om at forandre sin tankegang og forvandle verden og og Mod m.flBogen er i stil med mange af Katie Byrons bøger bl.a. Om at forandre sin tankegang og forvandle verden og Skyggeeffekten og m.fl.