Bøger / skønlitteratur / roman

Sæt fri


Beskrivelse


Joss savner sin afdøde mand, Carson. Hans bedste ven Dash er hemmeligt forelsket i hende og stiller sig til rådighed, da hun efter 3 år i sorg ønsker at udleve sin erotiske drøm om at blive domineret.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 8. aug. 2014

Sivplante eller kvindelig kønsbehåring på forsiden? Tvivlsspørgsmålet besvares af mærket "erotisk kærlighedshistorie". Forfatterens fans (Breathless-trilogien) kan ifølge udenlandske læservurderinger opleve en smule skuffelse over mere romantik end erotik, men der er bestemt også sexscener her.

1. del af ny trilogi i genre med andre erotiske bestsellere. Joss på 25 savner sin afdøde mand. Hun har god støtte i sine to nære veninder og mandens bedste ven, Dash. Efter 3 år i sorg er det på tide at komme videre, og det skal ske med s/m-sex. Dash, som er hemmeligt forelsket i Joss og tilmed foretrækker rollen som krævende dominant elsker, stiller sig promte til rådighed. Romantisk, med et ganske langt forspil før vi når til de hede sexscener, og for underholdningsgenren psykologisk interessant. Biperson-historierne peger frem mod de fortsættende bind.

Denne nye trilogi er opbygget som forfatterens foregående: 3 veninders (i Gnist, Glød og Ild var hovedpersonerne mænd) erotiske kærlighedshistorie, beskrevet i hvert sit bind. Mere velskrevet, men mindst lige så medrivende end den stedvist lettere usandsynlige og langstrakte Fifty shades-serie. For det psykologiske aspekt er Joy Fielding sammenlignelig.

Erotisk kærlighedsunderholdning til de mange fans af Banks' tidligere bøger, Fifty shades-serien m.fl. Der er flere interessante psykologiske problemstillinger at følge, som peger frem mod trilogiens fortsættelse og hæver bogen lidt op over genren generelt.