Bøger / faglitteratur / vejledninger

Sæt kursen : sådan lærer du at investere på 8 uger


Beskrivelse


Gode råd til hvordan du lærer at tage hånd om din egen økonomi og komme tættere på økonomisk frihed. Forfatteren kommer rundt om relevante aspekter ved investering for begyndere lige fra psykologiske mekanismer til de praktiske facts, som hvordan man åbner et depot og køber sine første aktier.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 3. jan. 2018

Få styr på din økonomi og lær at investere. Med gode råd, investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark, henvender denne bog sig primært til kvinder, der drømmer om at få styr på deres økonomi og lære at lade pengene arbejde for sig.

Igennem bogens otte uger/kapitler lærer du at tage hånd om din egen økonomi og komme tættere på økonomisk frihed. Forfatteren kommer rundt om relevante aspekter ved investering for begyndere lige fra psykologiske mekanismer til de praktiske facts, som hvordan man åbner et depot og køber sine første aktier. Bogen igennem er der inspirerende indspark og gode råd fra dygtige og erfarne investorer, psykologer og økonomiske rådgivere.

Velskrevet og let forståelig bog om et svært emne, som mange kvinder vil have stor glæde af at blive klogere på. Forfatteren Louise Fredbo-Nielsen, der er fremtidsforsker, er selv er gået fra økonomisk fiasko til at være aktie-haj.

Om kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne PengekurenKloge kvinders guide til økonomisk frihedSpar dig rig - og lækkerDen rationelle investorSlå aktiemarkedet enkelt og effektivt og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og . Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og .


Jyllands-posten

d. 27. jan. 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 27. jan. 2018