Bøger / faglitteratur / øvelser

Sæt livet fri : den revolutionerende healingteknik EFT, der styrker krop, sind og sjæl


Beskrivelse


Om healingteknikken EFT (Emotionel frihedsteknik), som er en metode, hvor man banker let på bestemte punkter på kroppen, en form for følelsesmæssig akupunktur uden brug af nåle. Med øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 21. mar. 2014

Selvhjælpsbog om "tapping", "EFT", "tankefeltterapi" - kært barn har mange navne. Den vil tiltale gamle og nye brugere af denne teknik.

Nick Ortner er amerikansk behandler og har arbejdet med tapping i en årrække. Tapping er en teknik, hvor man banker sig selv let med fingerspidserne på forskellige punkter på kroppen, for der igennem at befri sine meridianer fra forskellige uhensigtmæssigheder. Ifølge bogen kan man banke sig fra både psykiske og fysiske lidelser. Bogen er relativt letlæst, men bærer præg af at være oversat fra amerikansk. Bagerst henvisninger, slutnoter og register.

Der er ikke mange bøger med emnet EFT på dansk. Det bliver lidt bedre, hvis vi prøver med forgængeren, tankefeltterapi. Der findes Tankefeltterapi : løsninger lige ved hånden af Lars Mygind & Hanne Heilesen. Det er en ældre titel, men senest genudgivet i 2010.

En klassisk selvhjælpsbog, hvis metode bygger oven på en anden kendt metode; der er ganske sikkert efterspørgsel.